Böcek

/
3 Comments
Evde bir fauna var. Büyükçe bir fauna. Ben ki topraktan uzak bir çocuk değildim, hayatımda görmediğim tuhaflıkta ve boylarda böcekle karşılaştım. Kalabalığız yani bayaa.

Eve geldiğimde oraya buraya kaçışır bir tanesini görünce, evin babası misafir gelince arka odaya kaçar ya, bu ana şahit misafir gibi oluyorum: Hay allah, rahatsız ettik!

Çekine çekine evime giriyorum. Artık ben yokken tekrar başlamak üzere, ne halt ediyorduysalar erteliyorlar. Tabii ki evin o ilk bana misafirperverlik yapmayan bireyini hemen öldürüyorum. Dediğim gibi ,topraktan uzak bir çocuk değildim, böceklere karşı da kendimi savunmasını bilirim.

Onlardan kurtulmak için birşeyler deniyorum. Yavaş yavaş zaiyatlar var ancak kalıcı olur mu bilinmez. Böyle sürerse daha etkili çözümlere başvuracağım. Evime misafirliğe gelecekler varsa bu yazdıklarımı okuyan, şimdiden olabileceklerden dolayı üzgünüm.

Böceği bir yana bıraktım, geçen İskenderun dönüşü duvarda yürüyen o sürüngenlerden çıktı evden. Yavruydu ama kıyamadık. Tahminim şu an E.'ın çantasına saklanmış, Türkiye'yi turluyordur. Hamama da girseydin koçum!

Annemlere pek sürpriz yapmadılar neyse ki. Gene de, lavuklarrr!!!


You may also like

3 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Sevicim, elektronik bir alet var. Fise takiyorsun, elektromanyetik ve bilmemne dalgalari yayiyor. Hani bizim duyamayacagimiz ama hayvanlarin duyacagi duzeyde sesler. Tavsiye ederim. Bir arastir, TR'de bir arkadas kullaniyordu.

Yazmak iyidir... dedi ki...

Esra bu akşam yetti dedim ve online olaraktan aldım o aygıtı. Umarım işe yarar. 30 gün içinde iade edilebiliyormuş işe yaramazsa.

Anne ve Bebisi dedi ki...

Yariyor tatlim :))
Ama soyle bir sey yaziyordu bizimkinde, tam olarak islevini 40 gun icinde goruyormus. Daha dogrusu, aslinda hemen islevini gormeye basliyor da, o seslerin evin icinde tam anlamiyla yer etmesi 40 gun civarinda oluyormus. Bir de evde kosede ir prize takmaya calis. Eko yapmasi icin. Duvarlara, tv ekranina vs carpa carpa ses cogaliyor ve daha iyi oluyormus. Etrafini kapali tutma vs vs.. Iyi sanslar ;))

İzleyiciler