Tarlatanla İlk Dans Denemeleri

/
1 Comments
Daha giriş müziği bulacağız. Dün akşam oteli aradım, pasta vs birşeyler dediler. Anlamamıştım. Daisy senin de yorumundan sonra uyandım, biz pasta için de mi müzik vereceğiz?!?!

Dün akşam tarlatan ve ayakkabılarla dans etmeyi denedik: Fena değildi, özellikle flört döneminde hiç dansetmemiş iki insan için fena sayılmazdık. Fakat güzel dansettiğimizde ben kendimi romantizme kaptırdığım için provaları hep bozdum! Ya ayağına bastım sevgilimin ya kikirdemeye başladım.

Bizim ilk dans müziği hafif ve neşeli, biraz da sek.si (Ehem!) . Ama genelde giriş müzikleri belgesel müziğini andırıyor ya da bir huşu durumu oluyor. "The Way You Look Tonight"a altlık olacak giriş müziği nereden bulurum bilemiyorum... Hele pastaya eşlik edecek müzik nasıl birşey olmalı, hiçbir fikrim yok!


You may also like

1 yorum:

DaiSy dedi ki...

Giriş, nikah ilanı sonrası, ilk dans ve pasta kesme için mutlaka müziğiniz olmalı. Pasta için hareketli birşey seçilebilir. Diğerleri göz yaşartıcı olmalı :)

Benimki Buddha Bar hastası olduğu için onları dinleyip içinden uygun bişiler bulmaya çalışıyorum. Hatta linkde vereyim sana: http://tr.wikipedia.org/wiki/Buddha_Bar.

İzleyiciler