Bu Ne Şimdi?!!!

/
1 Comments
On - Yirmi - Ottuz

Beş - On - Onbeş - Yirmi - Yirmibeş - Ottuz

Bir - İki - Üç - Dört - Beş - Altı - Yedi - Sekiz - Dokuz - On - Onbir - Oniki - Onüç - Ondört - Onbeş - Onaltı - Onyedi - Onsekiz - Ondokuz - Yirmi - Yirmibir -Yirmiiki - Yirmiüç - Yirmidört - Yirmibeş - Yirmialtı - Yirmiyedi - Yirmisekiz - Yirmidokuz(?) - Ottuz

Bu da ne şimdi?! Aralık'ın ikinci haftasında bir vakitlerden beri, 30 yaşımı doldurmuş 31 yaşımın içerisinde ilerliyorum. BU DA NE DEMEK OLUYOR ULAAAN!!!

Daha fazla yazamiyciim.


You may also like

1 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

En güzel çağına girmiş bulunmakdasın demek :) Bundan sonrası daha da güzel, her geçen yılla birlikte daha güzelleşecek, daha kendine güvenecek, ne istediğini bilecek ve wise bir kadın olacaksın.

Boşver sen, sözde modern *ama kadının hep 20 yaşında, hep 45 kiloda kalmak zorundaymış fikrini zorla, psikolojik işkence ile kadının ve erkeğin beynine beynine şırınga eden kokuşmuş reklamla yatıp reklamla kalkan, klişeler kralı dünyanın, kokuşmuş fikirlerini. Kızıım, şu anki bilgim, görgüm, aklım, fikrim 20'li yaşlarda olsaydı bende, dünyaya takla attırırdım be :)))

Daha güzel, daha özel, daha akıllı, daha görgülü, daha tecrübeli, daha bilge, kadın gibi kadın olduğun yaşların daha başındasın. Let the party begin kızıııım ;)

İzleyiciler