Severim...

/
6 Comments
  • Kırmızı şarabı yemekte ayaklı kadehte değil, küçük ucuz kalın su bardağında içmeyi...
  • Yeşil salatayı taze naneli yapmayı...
  • Makarnayı kendinden geçene kadar pişirmeyi...
  • Omlete süt karıştırıp kocaman şişmesini beklemeyi...
  • Emirgan'da bal kaymaklı kahvaltıda taş fırın ekmeği ve beyaz peynirin de tadına varabilmeyi...
  • Mücveri yeşil soğanlı ve sarımsaklı yapmayı, bazen kabak kullanmamayı...
  • Et soteyi mantarlı yapıyorsam bolca karabiber koymayı...
  • Öğleden sonra yumurtalı ekmek ve vişne reçeliyle yapılan çay saatlerini...
  • Zeytinyağlı yer elmasını ve daha önce hiç tatmamış insanların tepkilerini izlemeyi...
  • Brokoli salatasını tulum peyniri ve sarımsaklı sosla yemeyi...
Bahar geliyor. Cemreler düştü. Yeni tatlar arıyor damağımız. Kış sebzelerini uzun bir süre göresimiz yok. Domatesi özlemekten içimiz kurudu. Yaz meyvelerini saymıyorum bile. Hadi bahar, gel artık.


You may also like

6 yorum:

DaiSy dedi ki...

Nikah şekerlerini görünce aaa ama bunlar küçükmüş dedin mi? :))

Yazmak iyidir... dedi ki...

Kutular mı şekerler mi? Şekerler normal badem şekeriydi. Kutular da beklediğimden çok hafif büyüktü hatta... Takı kutusu yapmış pek çok arkadaş. Sen hangisini istedin ki? Evlendin mi kine? :)

DaiSy dedi ki...

Yok henüz evlenmedim ama senin şekerlere kafayı takınca birde yakından göreyim deyip bakmaya gittim. Netteki resimlerinden farklı tabi ama takı kutusu için ideal :)

Yazmak iyidir... dedi ki...

Bence ideal boyuttaydılar. Çok da takılmaya gerek yok bence, ufak detaylar bunlar :)

Elif dedi ki...

ağzım sulandı, özellikle pazar kahvaltısından sonra:)

yine yapalım yineeeeeeeee

endiseliperi dedi ki...

hepsi tamam da, mücveri kabaksız yapmak çok radikal:)

sevgiler.

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Bir deee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İzleyiciler